| thevampirediaries.blogas.lt diskusijos apie serialą ir knygas |
|
| Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas | |
|
+2Glori Stewart Katherine Pierce 6 posters | Autorius | Pranešimas |
---|
Katherine Pierce
Pranešimų skaičius : 26 Join date : 2011-06-18 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Sk. 07 24, 2011 3:03 pm | |
| Ką manote apie tai? Su kuo norėtumėte, kad būtų Elena? Diskutuojam. | |
| | | Glori Stewart
Pranešimų skaičius : 46 Join date : 2011-07-18
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Sk. 07 24, 2011 7:49 pm | |
| Koks juokingas klausimas. Aišku, kad su Damon'u. Jie labai gerai kartu atrodo, o Stefanui manau reikėtų būti su Katerina <3 Juk priešingybės traukia <3 | |
| | | Katherine Pierce
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Antr. 07 26, 2011 9:14 pm | |
| nemanau, kad klausimas juokingas Yra ir kitaip manančių žmonių Na, bet if aš už Eleną ir Deimoną | |
| | | Kleho Salvatore
Pranešimų skaičius : 44 Join date : 2011-06-17 Age : 30 Miestas : Georgia
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Antr. 08 16, 2011 2:58 pm | |
| Klausimas tikrai ne juokingas, visuomet labai daug diskusijų sulaukiantis Kažkur mačiau iš viso parašyta, kad Elena turėtų būti su Stefanu, o Deimonas su Karolina. Aš asmeniškai esu Delena lover Stefka gali būt ir vienas xD | |
| | | Katherine Pierce
| Temos pavadinimas: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Antr. 10 04, 2011 11:32 am | |
| Na, kaip jums 3 sezone mūsų meilės trikampis? Aš manau, šiek tiek iširo. | |
| | | Katherine Pierce
| Temos pavadinimas: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Antr. 10 04, 2011 11:41 am | |
| Na, kaip jums 3 sezone mūsų meilės trikampis? Aš manau, šiek tiek iširo. | |
| | | Rebecca
Pranešimų skaičius : 6 Join date : 2011-10-22 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Št. 10 22, 2011 8:23 am | |
| aš tai noriu, kad Elena būtų su Deimonu. Jie abu labai gražiai atrodo. ) | |
| | | Lexi Branson
Pranešimų skaičius : 11 Join date : 2011-10-31 Age : 26 Miestas : Mystic Falls
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Kv. 11 03, 2011 3:32 pm | |
| Aš už Steleną. ;D Stefanas stengiasi ir aukojasi dėl Elenos, man jie labai kartu patinka. Tik mano nuomonė. ;] | |
| | | piene69
Pranešimų skaičius : 1 Join date : 2012-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas Pir. 01 09, 2012 12:12 am | |
| Cia tikrai rimtas klausimas. 1- 1 ir 2 sezone buvau visiskai uz Stefana, jie tiek iskentejo , jis taip ja myli, kad viska aukoja, apsoliuciai viska.Nekesdavau kai kasnors kalbedavo apie tai, kad ji turi buti su Deimonu , isvaizda ne viskas. Taip jis ja myli, taip ji jaucia simpatija, bet.... 2- 3-sezonas, Stefanas nublanko jame, bad boy with Klaus, taciau atsiskleide kitokia Deimono puse, svelnioji, rupestinga , jis ja be galo myli. Ir taip, as noriu , kad ji butu su Deimonu, jis parode save, toks koks yra viduje, o Stefanas... Kai Elena pasake, kad Klausas liepe Dzeremiui atsistot pries atvaziuojancia masina, jis suregavo saltai, pasake: Tai tavo problema, bet net ir po jo salta kauke slypi gerasirdiskumas, jis ja saugo, melavo Klausui, kad ji negyva, kai rado ja tarp vyno buteliu buto kambarelije jis galejo pasakyt , kad ji cia, Bet Ne, jis to nepadare. Uzdrausti vaisiai (siuo atveju Deimonas) visada traukia. Ir kai 3x10 episode jie pasibuciavo...Sprogau is laimes, tai buvo triunfo akimirka, ziurejau ja 5 kartus ir dziaugiausi, bet Stefano man be galo gaila. Jokia mergina myleti taip kaip Elena jis nemoka ir niekada nemokes. Ir visos akimirkos kurias jie isgyveno, visi 2 sezonai buvo nuostabiausias dalykas, niekada nereiketu ju pamirsti. O kas lauke 3x11... Dar visiskai neaisku... | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas | |
| |
| | | | Meilės trikampis - Elena, Deimonas ir Stefanas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|